Velkommen til Høje Taastrup Lokalforening.

Vi er en lokalafdeling af Diabetesforeningen.

Vi arbejder i Høje Taastrup for, at alle diabetikere har et godt liv med diabetes - og får mulighed for at mødes og tale med andre diabetikere.

Motion:

Espens Vænge Træning

Hver tirsdag kl. 19 - 20.30 og lørdag kl. 9.00 - 10.30.

Kontaktperson: Annette Karlsson fra bestyrelsen, tlf.:29428937.

Parkskolen

Selvtræning hver tirsdag og torsdag kl. 13 - 15

Al træning foregår på eget ansvar produkter.

Program for efterårets diabetescafeer:

Tirsdag den 3. december: Søvnapnø, foredrag ved Kurt Jakob Lerras, formand for Dansk Søvnapnøforening. Der var pænt fremmøde af Diabetesforeningens medlemmer.

 

VIGTIGT: Kalender:

Hvis du i fremtiden ønsker en trykt kalender med alle arrangementer i region Hovedstaden, skal du udfylde blanketten vedlagt i seneste nummer af Diabetesbladet og sende den til Diabetesforeningen.

Hvis du ikke udfylder og afleverer blanketten, kan du kun se andre afdelingers arrangementer på Diabetesforeningens hjemmeside. Høje – Taastrups arrangementer sendes fortsat ud med det månedlige nyhedsbrev samt her på hjemmesiden samt Diabetesforenigens hjemmeside,


Generalforsamling

Referat fra Generalforsamling 5. februar 2019 med fyldigt uddrag af formandens beretning kan ses under generalforsamling ses ved at trykke på linket eller under menupunktet Generalforsamling i menuen i venstre side.

Nyhedsbrev:

Vi udsender hver måned et nyhedsbrev om vore aktiviteter til de, der har tilmeldt sig dette. Får du det ikke, kan du tilmelde dig ved hjælp af linket Nyhedsmail eller menupunktet nederst til venstre i menuoversigten. Der kan du også framelde dig, hvis du ikke fortsat ønsker at modtage det.

Diabetesmidler:

Opkobling af måleapparater til Iphone og Bestilling af insulinpumper:

Se nærmere under menupunktet Hjælpemidler

Opdateret den 5. december 2019